AKTUELNE PONUDE
LETOVANJA *** ZIMOVANJA *** LAST MINUTE PONUDE  ***  IZLETI *** METROPOLE *** AVIO KARTE *** KARTE ZA FLIX BUS *** PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE ***
   |   

Etno turizam predstavlja posebnu vrstu kulturnog turizma čiji je cilj obilazak i poseta etno prostora, kao i upoznavanje sa lokalnim običajima i tradicionalnim načinom života u određenoj sredini. Etno turizam nudi prostore u kojima je postignuta savršena kombinacija autentičnog tradicionalnog ambijenta i modernih sadržaja, potpunog mira, ali i brojnih aktivnosti. Od čarobnih vojvođanskih salaša, preko etno sela i vajata, do brvnara i smeštaja u domaćinskim kućama, mnogo je različitih mogućnosti za odmor. Svaka od njih nosi svoju posebnu priču i na najbolji način čuva sećanje na život u prošlosti, kulturu i običaje kraja u kojem se nalazi. Boravak u mirnoj prirodi, uz specijalitete domaće srpske kuhinje, duge šetnje kroz bogate šume, pored reke ili jezera, odmoriće vas od svakodnevne gradske gužve.

* Continental Travel posluje kao subagent (posrednik) i sarađuje sa svim vodećim organizatorima putovanja u našoj zemlji. Cene i uslovi plaćanja su isti kao kod organizatora. Za kompletnu ponudu aranžmana posetite nas u agenciji. Potrudićemo se da pronađemo putovanje koje najviše odgovara Vašim željama i mogućnostima.

Na linkovima ispod pogledajte deo ponude:

MAJKIN SALAŠ, ETNO PARK PALIĆ

PRIJATELJI SAJTA