AKTUELNE PONUDE
*** LAST MINUTE PONUDE  ***  IZLETI *** METROPOLE *** AVIO KARTE *** KARTE ZA FLIX BUS *** PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE *** POMOĆ NA PUTU VOZZi
   |   

SOLUNSKA REGIJA

Na obali Egejskog mora u Strimoni zalivu, odakle i naziv ovoj oblasti Strimonikos, smeštena su mala turistička mesta Stavros, Vrasna i Asprovalta.

Na samo 70 km od Soluna, kao deo Solunske regije i opštine Sveti Đorđe, sa veoma dobrom mrežom puteva ova mesta bivaju odabrana od strane mnogih turista. Pored blizine Soluna, što je svakako prednost, ova regija se odlikuje i veoma čistim, toplim morem, kao i širokom peščanom plažom kojoj se već godinama dodeljuje plava zastavica za kvalitet i uređenost od strane Evropske Unije. Sva tri mesta svojom ponudom uređenog šetališta, uglavnom novim vilama i hotelima, kafićima, restoranima, pružaju mogućnost za jako prijatan odmor.

 

* Continental Travel posluje kao subagent (posrednik) i sarađuje sa svim vodećim organizatorima putovanja u našoj zemlji. Cene i uslovi plaćanja su isti kao kod organizatora. Za kompletnu ponudu aranžmana posetite nas u agenciji. Potrudićemo se da pronađemo putovanje koje najviše odgovara Vašim željama i mogućnostima.

Na linkovima ispod pogledajte deo ponude:

OKTOPOD: StavrosNea VrasnaAsprovalta

LUI TRAVEL: StavrosNea Vrasna

ATLANTIC: StavrosNea VrasnaAsprovalta

AMOS TRAVEL: Nea VrasnaAsprovalta, Stavros

EURO LINE PEKEZ: StavrosNea VrasnaAsprovalta

SKI AND SUN TRAVEL: Stavros, Nea Vrasna, Asprovalta

CLOCK TRAVEL: Stavros, Nea Vrasna, Asprovalta

PLANA TOURS: Stavros, Nea Vrasna

DUNAVTURS: Nea Vrasna, Asprovalta

SABRA: Stavros, Nea Vrasna, Asprovalta

Posetilaca na sajtu

Ko je na mreži: 221 gostiju i nema prijavljenih članova

PRIJATELJI SAJTA