AKTUELNE PONUDE
*** LAST MINUTE PONUDE  ***  IZLETI *** METROPOLE *** AVIO KARTE *** KARTE ZA FLIX BUS *** PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE *** POMOĆ NA PUTU VOZZi
   |   

HALKIDIKI – ATOS

Poluostrvo Atos nalazi se u istočnom i najudaljenijem delu Halkidikija u odnosu na aerodrom u Solunu.

Iako se proteže 60 km u dužinu u odnosu na jug, njegov najveći deo zauzima Sveta gora. Ova posebna oblast ima dvadesetak aktivnih manastira. Svake godine na Svetu goru pristiže veliki broj poklonika koji su u potrazi za duhovnim odgovorima. Zbog toga, ovo poluostrvo je najmanje razvijeno za turizam. Međutim, njegov severni deo se sve više razvija u poslednje vreme i veoma je atraktivan za porodice sa decom koje žele da svoje letovanje provedu daleko od gužve i buke. Osim njih, mnoštvo interesantnih sadržaja u ovom delu Atosa mogu pronaći i oni koji žele miran i opušten odmor, oslobođen velike žurbe i stresa. Značajan broj peščanih plaža, bogata istorija, mali porodični hoteli, tradicionalne lokalne taverne, sveža riba, kao i zanimljivi rekreativni sadržaji samo su deo ponude ovog lokaliteta. 

 

* Continental Travel posluje kao subagent (posrednik) i sarađuje sa svim vodećim organizatorima putovanja u našoj zemlji. Cene i uslovi plaćanja su isti kao kod organizatora. Za kompletnu ponudu aranžmana posetite nas u agenciji. Potrudićemo se da pronađemo putovanje koje najviše odgovara Vašim željama i mogućnostima.

Na linkovima ispod pogledajte deo ponude:

SANI TOURS: JerisosNea Roda

ATLANTIC: Jerisos, Amuljani-ostrvo

MAESTRO TRAVEL: ostrvo Ammouliani

Posetilaca na sajtu

Ko je na mreži: 26 gostiju i nema prijavljenih članova

PRIJATELJI SAJTA