AKTUELNE PONUDE
*** U PRODAJI LETO 2023.  ***  ARANŽMANI ZA NOVU GODINU  *** ZIMOVANJE I SKIJANJE *** METROPOLE *** 
   |   

HALKIDIKI – KASANDRA

Kasandra predstavlja prvi ,,prst’’ Halkidikija, njegovo najzapadnije poluostrvo i nalazi se u severnom delu Egejskog mora.

Najgušće je naseljena od sva tri ,,prsta’’. Osim prelepih, širokih plaža i zanimljivog kulturno-istrorijskog sadržaja, obiluje prostranim borovim šumama i tradicionalnim selima, gde su putnici uvek dobrodošli. Njena naselja sačuvala su svoju ekološku notu, tako da se mediteranska zona Kasandre smatra jednom od najboljih za odmor u celoj Grčkoj. Kasandra  je zapravo ostrvo odvojeno od kopna Potidea kanalom, koji pruža spektakularni panoramski pogled, naročito u sumrak. Dok budete pešačili okupanim, sunčanim obalama Kasandre, sigurno je da će vas očarati svojom netaknutom, divljom prirodom severnog dela, morem i zelenilom na istoku i zabavnim objektima na zapadu. Zlatne peščane plaže fino su ušuškane među borovim šumama i okružene kristalno čistom vodom. 

 

* Continental Travel posluje kao subagent (posrednik) i sarađuje sa svim vodećim organizatorima putovanja u našoj zemlji. Cene i uslovi plaćanja su isti kao kod organizatora. Za kompletnu ponudu aranžmana posetite nas u agenciji. Potrudićemo se da pronađemo putovanje koje najviše odgovara Vašim željama i mogućnostima.

Na linkovima ispod pogledajte deo ponude:

NITRAVEL: Kalitea, Nea Flogita, Pefkohori, Siviri

TIM TRAVEL: Polihrono, Hanioti, Pefkohori

ATIĆ TOURS: PolihronoPefkohoriAfitos

AMOS TRAVEL: PolihronoHanioti

EURO-LINE PEKEZ: Nea Kalikratia, Nea Flogita, Polihrono, Hanioti, Pefkohori

BIG BLUE: Kasandra-hoteli

SKI & SUN: Kalitea

ARGUS: Halkidiki BUS

VIVA TRAVEL: PolihronoHaniotiPefkohori

AQUA TRAVEL: PolihronoHaniotiPefkohori

MARKET TOURS: SiviriSkala Furka, Nea Kalikratia

ELNOS TOURS (12 noćenja): KaliteaSiviriPolihronoHaniotiPefkohori

 

Posetilaca na sajtu

Ko je na mreži: 49 gostiju i nema prijavljenih članova

PRIJATELJI SAJTA