AKTUELNE PONUDE
*** LAST MINUTE PONUDE  ***  IZLETI *** METROPOLE *** AVIO KARTE *** KARTE ZA FLIX BUS *** PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE *** POMOĆ NA PUTU VOZZi
   |   

TUNIS

Tunis je zemlja kontrasta, sjajnih utisaka, mirisa mediteranskog zelenila i peska Sahare na jugu. Tamo su afričke tradicije i evropska kultura divno prepletene a  prestonica se naziva „Pariz severne Afrike“.

Moderna letovališta, impresivne prirodne  i ljudskom rukom stvorene atrakcije Tunisa, osvojiće svakog ljubitelja egzotike i prijatnog odmora. Zemlja je već stekla zasluženu popularnost. Spada u jeftine pravce, relativno bezbedna sa obalom dužom od 1300 km i sa raznolikim pejzažima, od mediteranske vegetacije na severu do peščanih dina na jugu. Novi moderni hoteli su se uklopili u gradove bogate istorije a Tunižani su umeli da nadju balans izmedju tradicije i savremenosti. Biseri raznih kultura, svedoci svih epoha, moćne odbrambene tvrdjave, ogromne džamije, evropski hramovi i neobični muzeji i bužni arapski kvartovi i sukovi ukrašavaju svaku stopu ove neobične zemlje.

* Continental Travel posluje kao subagent (posrednik) i sarađuje sa svim vodećim organizatorima putovanja u našoj zemlji. Cene i uslovi plaćanja su isti kao kod organizatora. Za kompletnu ponudu aranžmana posetite nas u agenciji. Potrudićemo se da pronađemo putovanje koje najviše odgovara Vašim željama i mogućnostima.

Na linkovima ispod pogledajte deo ponude:

BIG BLUE: Tunis

1 A TRAVEL: Tunis

SUNLINE: Tunis

Posetilaca na sajtu

Ko je na mreži: 25 gostiju i nema prijavljenih članova

PRIJATELJI SAJTA