AKTUELNE PONUDE
*** LAST MINUTE PONUDE  ***  IZLETI *** METROPOLE *** AVIO KARTE *** KARTE ZA FLIX BUS *** PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE *** POMOĆ NA PUTU VOZZi
   |   

ITALIJA

Obilazeći italijanske obale shvatićete zašto je asocijacija na ovu prelepu zemlju opuštanje tela i duše. Ukusi, mirisi, pejzaži, ljudi… sve to čini Italiju elegantnim predstavnikom Mediterana.

Sicilija je najveće ostrvo Mediterana – deo je Italije – ali uz kulturu, običaje i veoma specifičnu svakodnevicu zapravo je kao zemlja za sebe. Na severnom delu obale, pomalo divljem i neistraženom, uživaćete na prelepim plažama, u simpatičnim primorskim mestima – a posebno u Palermu. Neponovljivi ritam života, drugačiji italijanski dijalekt, jedinstvena tradicija, domaćini puni života otvoreni i gostoljubivi, kult porodice, izvrsna kuhinja i još izvrsnija vina – bio bi to samo delić atmosfere šarmantnog mediteranskog ostrva.

Kalabrija po mnogim mišljenjima spada u najinspirativnije delove Italije - ljubiteljima Mediterana oduzima dah i tirkizno plavo more. Kalabrija se nalazi na samom špicu „italijanske cizme“, a osim raskošne obale nudi mogućnosti za pravi avanturistički odmor. Najatraktivnije turističko mesto je Tropea - mali primorski grad. Verovatno ste imali prilike da naiđete na fotografije velike stene uronjene u more na čijem vrhu se nalazi crkva Santa Maria dell Isola. Fotografija ovog srednjevekovnog svetilišta je najupečatljiviji kadar obale Kalabrije, kao i tirkizno more koje je okružuje.

* Continental Travel posluje kao subagent (posrednik) i sarađuje sa svim vodećim organizatorima putovanja u našoj zemlji. Cene i uslovi plaćanja su isti kao kod organizatora. Za kompletnu ponudu aranžmana posetite nas u agenciji. Potrudićemo se da pronađemo putovanje koje najviše odgovara Vašim željama i mogućnostima.

Na linkovima ispod pogledajte deo ponude:

BIG BLUE: Sicilija - Palermo, Sicilija - Katanija, Sorento

PLANA TOURS: Rimini, Lido di Jesolo, Sicilija

FILIP TRAVEL: Sicilija

 

Posetilaca na sajtu

Ko je na mreži: 175 gostiju i nema prijavljenih članova

PRIJATELJI SAJTA