AKTUELNE PONUDE
*** LAST MINUTE PONUDE  ***  IZLETI *** METROPOLE *** AVIO KARTE *** KARTE ZA FLIX BUS *** PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE *** POMOĆ NA PUTU VOZZi
   |   

ŠPANIJA

Jedna od zemalja koje imaju najlepše plaže sveta. Ako tome dodamo i dugu tradiciju ugostiteljstva i veoma razvijenog turizma, onda je letovanje u Španiji nešto što svakako morate iskusiti.

Iako zbog prelepih gradova poput Barselone, Madrida, Valensije, Malage, Granade i dr. važi za vodeću destinaciju iz oblasti City Break putovanja. Čuvena je i po svojim letovalištima i velikom broju plaža sa plavim zastavicama. Na ostrvima Majorka i Ibica tokom dana cete se opuštati na fantasticnim uvalama i nepregledno dugim pešcanim plažama – a večeri ćete upamtiti po ludom provodu. Letovanje u oblastima Kosta Brava i Kosta Dorada nudi vam mogućnost da svoj odmor obogatite obilaskom Barselone.

Majorka, Biser Baleara – ostrvo nestvarne lepote prirode, predivnih uvala na istoku i egzotičnih plaža na jugu i severu. 
Majorka je najveće ostrvo u Španiji. Bistro more, prelepe pešcane plaže, skrivene lagune duž obale duge 554 km, borove šume, palme ali i planinski venci – sve na jednom mestu.

Kosta Brava je najpoznatije i najposećenije letovalište u Španiji sa obalom dugom 40-ak km proteže se severno od Barselone. U našoj ponudi možete pronaći čuvena letovališta poput Ljoret de Mar-a, Santa Suzane, Kalelje.

Kosta Dorada (katalonski Costa Daurada) ili Zlatna obala je oblast u španskoj pokrajini Kataloniji, koja se prostire južno od Barselone, u dužini od 216 km, sve do ušća reke Ebro u Sredozemno more.

* Continental Travel posluje kao subagent (posrednik) i sarađuje sa svim vodećim organizatorima putovanja u našoj zemlji. Cene i uslovi plaćanja su isti kao kod organizatora. Za kompletnu ponudu aranžmana posetite nas u agenciji. Potrudićemo se da pronađemo putovanje koje najviše odgovara Vašim željama i mogućnostima.

Na linkovima ispod pogledajte deo ponude:

 

BIG BLUE: Kosta Brava, Kosta Del Sol, Majorka, Tenerife

PLANA TOURS: Španija

FILIP TRAVEL: Španija

Posetilaca na sajtu

Ko je na mreži: 102 gostiju i nema prijavljenih članova

PRIJATELJI SAJTA