AKTUELNE PONUDE
*** LAST MINUTE PONUDE  ***  IZLETI *** METROPOLE *** AVIO KARTE *** KARTE ZA FLIX BUS *** PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE *** POMOĆ NA PUTU VOZZi
   |   

HRVATSKA

Hrvatska je smeštena na raskršću između istoka i zapada, srednje Evrope i južnog Sredozemlja. Glavni grad Hrvatske je Zagreb. Hrvatska obiluje prirodnima lepotama, a izdvajaju se ostrva kojih je 1244, zatim nacionalni parkovi, parkovi prirode, spomenici pod zaštitom UNESCO, a svakako da je najveća dragocenost  i najozbiljnija konkurentska prednost Hrvatske u odnosu na ostale destinacije, deo Jadranskog mora na koji Hrvatska izlazi, a koji se smatra drugim najčistijim morem u Evropi.

Poseban je doživljaj, koji uključuje kako to iskustveno gosti kažu sva čovekova čula, da letovanje provedete u hotelima na nekom od hrvatskih ostrva poput Hvara, Lošinja, Krka, Brača... Kristalno čisto more, bujna vegetacija, hoteli sa vrhunskom uslugom i svi dodadatni sadržaji poput restorana, barova na plaži i poznatih klubava čine letovanje na hrvatkim ostrvima nezaboravnim.

Za one koji žele mirniji odmor, Istra može biti pravi izbor. Istarske pešcane plaže idealna su mesta i preporuka za letovanje u Hrvatskoj porodicama sa malom decom. More je ovde kristalno čisto, a Istra obiluje pešcanim plažama i slikovitim uvalama.

Obilazak Dubrovnika je poseban doživljaj i preporuka za one koji letovanje u Hrvatskoj žele da obogate kulturnim sadržajima i uživanjem u istorijskim spomenicima...

Letovanje u Hrvatskoj može biti prepuno raznolikih sadržaja u zavisnosti od afiniteta koji gosti imaju, ali svaki put iznova Hrvatska otkriva svojim gostima nešto novo u želji da joj se ponovo vrate.

* Continental Travel posluje kao subagent (posrednik) i sarađuje sa svim vodećim organizatorima putovanja u našoj zemlji. Cene i uslovi plaćanja su isti kao kod organizatora. Za kompletnu ponudu aranžmana posetite nas u agenciji. Potrudićemo se da pronađemo putovanje koje najviše odgovara Vašim željama i mogućnostima.

Na linkovima ispod pogledajte deo ponude:

RELAX: Jadran

 

Posetilaca na sajtu

Ko je na mreži: 222 gostiju i nema prijavljenih članova

PRIJATELJI SAJTA