AKTUELNE PONUDE
*** LAST MINUTE PONUDE  ***  IZLETI *** METROPOLE *** AVIO KARTE *** KARTE ZA FLIX BUS *** PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE *** POMOĆ NA PUTU VOZZi
   |   

Bugarska

Toplo more, čiste plaže, evropski servis i ukusna domaća hrana - upravo zato treba da se letuje u Bugarskoj. Ova neverovatna zemlja je spremna da ugosti svakog gosta kao bliskog prijatelja.Leta ovde nisu sparna u poređenju sa tropskim turističkim zemljama. Aklimatizovaćete se vrlo brzo i lako – zato je Bugarska idealno mesto za odmor za sve uzraste. Turistička sezona u Bugarskoj počinje u junu i traje do sredine septembra. Najbolja letovališta za pristupačan odmor u Bugarskoj su Nesebar i Sunčev breg.

NESEBAR - Podeljen je na stari i novi grad ne samo uslovno, već i geografski. Novi grad se nalazi na kopnenom delu, i njegov istorijski deo na poluostrvu dugom 850 metara. Nesebar je jedan od najstarijih gradova u Evropi, pod UNESCO zaštitom, čiju ćete atmosferu najbolje osetiti šetajući se po starim ulicama i razgledajući ruševine drevnih crkava i građevina. Nije bez razloga lokalna plaža postala poznata kao jedna od najlepših u Bugarskoj i osvojila nagradu Plava zastavica. Ulazak na plažu je besplatan, ali ako želite stvarno da uživate u odmoru, preporučujemo Vam da iznajmite ležaljku i suncobran. Plaže Nesebara imaju veoma dobro razvijenu infrastrukturu: ovde možete da jeftino prezalogajite, igrate razne igre na plaži, iznajmite jet ski ili krstarite na jahti. Ukusna hrana u Nesebaru je takođe sastavni deo odmora kao i more i plaže. Na svakom koraku vas čekaju jeftini kafići i restorani..

SUNČEV BREG - Ovo letovalište je takođe dobitnik nagrade Plava zastavica. Sedam kilometara duga peščanih plaža i toplo plitko more je savršeno mesto gde možete provesti letnji odmor. Ovde postoje svi uslovi za odrasle i decu: čist pesak, blagi ulazak u more, evropski servis, raznovrsne zabave i puno kafića sa ukusnom hranom. Volite aktivni odmor? Na raspolaganju su vam skijanje na vodi, jedrenje na dasci, skijanje na bananama, iznajmljivanje skutera, krstarenje na jahti i mnoštvo drugih letnjih zabava. Ovde možete igrati odbojku na plaži, tenis, mini golf, iznajmiti bicikal ili naučiti da jašete konja. Takođe, 10 km od Sunčevog Brega se nalazi vodeni park sa modernim toboganima i drugim atrakcijama.

* Continental Travel posluje kao subagent (posrednik) i sarađuje sa svim vodećim organizatorima putovanja u našoj zemlji. Cene i uslovi plaćanja su isti kao kod organizatora. Za kompletnu ponudu aranžmana posetite nas u agenciji. Potrudićemo se da pronađemo putovanje koje najviše odgovara Vašim željama i mogućnostima.

Na linkovima ispod pogledajte deo ponude:

PLANA TOURS: Bugarska

NITURS: Bugarska

NITRAVEL: Bugarska

SKI AND SUN: Bugarska

Posetilaca na sajtu

Ko je na mreži: 33 gostiju i nema prijavljenih članova

PRIJATELJI SAJTA