AKTUELNE PONUDE
*** LAST MINUTE PONUDE  ***  IZLETI *** METROPOLE *** AVIO KARTE *** KARTE ZA FLIX BUS *** PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE *** POMOĆ NA PUTU VOZZi
   |   

Egipat

Egipat je pravi dar u prostranstvu peščane pustinje Sahara. Zapanjujuća istorija zemlje u kojoj je pre 5000 godina rođena civilizacija, mistika Afrike i prelepa tirkizna boja mora su ono što iznova i iznova fascinira posetioce ove nadasve zanimljive destinacije. Brojni raskošni hoteli raspoređeni u više letovališta, široke cvetne bašte, hlad pod razigranim palmama, sve je to ono što pruža potpuni užitak na letovanju u Egiptu.

HURGADA je biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti iz puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Ima oko 150 hiljada stanovnika ali u ovom turističkom mestu živi i oko 10 hiljada stranaca koji se većinom bave turizmom. Prostire se na više od 50 km obale. Novosagrađeni hoteli koji svojom lepotom oduzimaju dah, u kombinaciji sa lokalnim načinom života daju pravu sliku Egipta. Crveno more na kome se nalazi grad jeste pravo mesto za turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Idealna pozicija grada vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.

SHARM EL SHEIKH je mondensko letovalište u azijskom delu Egipta, na samom jugu Sinajskog poluostrva, na 480 km od prestonice Kaira. Povoljna klima i izuzetan geografski položaj uticali su da Sharm izraste u jedno od najpopularnijih letovališta. Ovde ćete naći sunce tokom čitave godine, prelepe peščane plaže sa dužim plićakom pogodno za letovanje porodica sa decom i fantastične predele za ronjenje i gnjuranje sa bogatom florom i faunom. More je izuzetno bistro, toplo, sa bojom tirkiza koja oduzima dah. Najpoznatiji turistički centar Sharm El Sheikha je svakako zaliv Na’ama Bay sa svojim šetalištem dugim 3 km na kojem se nalazi veliki broj luksuznih hotelskih kompleksa, restorana, kafića, prodavnica i diskoteka što ga čini srcem događaja i večernjih provoda. Pored sportova na vodi, vožnje džipovima i jahanja kamila kroz pustinju, gostima se nudi mogućnost fakultativnih izleta: Jerusalim (Izrael), antički grad Petra (Jordan) ili u obližnji Nacionalni park Ras Mohamed.

* Continental Travel posluje kao subagent (posrednik) i sarađuje sa svim vodećim organizatorima putovanja u našoj zemlji. Cene i uslovi plaćanja su isti kao kod organizatora. Za kompletnu ponudu aranžmana posetite nas u agenciji. Potrudićemo se da pronađemo putovanje koje najviše odgovara Vašim željama i mogućnostima.

Na linkovima ispod pogledajte deo ponude:

ARGUS: Hurgada, Krstarenje Nilom i Hurgada

VIVA TRAVEL: Hurgada

1 A TRAVEL: Hurgada

BIG BLUE: HurgadaŠarm el Šeik

SOLE AZUR: Hurgada

 

Posetilaca na sajtu

Ko je na mreži: 81 gostiju i nema prijavljenih članova

PRIJATELJI SAJTA