AKTUELNE PONUDE
*** LAST MINUTE PONUDE  ***  IZLETI *** METROPOLE *** AVIO KARTE *** KARTE ZA FLIX BUS *** PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE *** POMOĆ NA PUTU VOZZi
   |   

Dunav osiguranje

Putničko zdravstveno osiguranje

Za odlazak u inostranstvo putnicima se preporučuje da urade polisu Putničkog zdravstvenog osiguranja. Ugovaranjem polise sebi i svojoj porodici obezbeđujete brzu i valjanu zaštitu od mogućih neprijatnosti za slučaj iznenadne bolesti ili povrede, jer su troškovi medicinske pomoći u inostranstvu izuzetno visoki.

PUTNIČKO ZDRAVSTVENO OSIGURANJEhttps://www.dunav.com/portfolio/putnicko-zdravstveno-osiguranje/  

 

Paket putnog osiguranja

Kompanija Dunav je za svoje osiguranike kreirala i Paket putnog osiguranja, koji pored osnovnog pokrića – Putničkog zdravstvenog osiguranja, obuhvata i:

- Usluge hitne pozajmice novčanih sredstava,

- Osiguranje od posledica nesrećnog slučaja (nezgode),

- Osiguranje od građanske odgovornosti.

PAKET PUTNOG OSIGURANJAhttps://www.dunav.com/portfolio/paket-putnog-osiguranja/

 

Dopunska osiguravajuća pokrića

Dopunska osiguravajuća pokrića ugovaraju se isključivo uz osnovno osiguravajuće pokriće, u skladu sa željama i potrebama osiguranika:

- Osiguranje prtljaga pokriva iznos troškova eventualnog gubitka ili oštećenja prtljaga koje nastaje u odlasku ili povratku s puta, kao i za vreme boravka u odredištu putovanja.

- Osiguranje od otkaza putovanja pokriva iznos koji je osiguranik dužen da naknadi turističkoj agenciji na ime troškova nastalih zbog otkaza ugovora o putovanju koji su uslovile nepredviđene okolnosti.

Posetilaca na sajtu

Ko je na mreži: 68 gostiju i nema prijavljenih članova

PRIJATELJI SAJTA