AKTUELNE PONUDE
LETOVANJA *** ZIMOVANJA *** LAST MINUTE PONUDE  ***  IZLETI *** METROPOLE *** AVIO KARTE *** KARTE ZA FLIX BUS *** PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE ***
   |   

Krstarenja

Krstarenje je odličan izbor za vas ako želite luksuzan odmor na kom se svako jutro budite sa pogledom na drugi grad, ostrvo, destinaciju… pa čak i u drugoj državi. Uživaćete u istraživanju egzotičnih predela, upoznavanju kulture i običaja drugih naroda, te neverovatnoj arhitekturi i atmosferi lučkih gradova, širom sveta. Brojna brodska posada ima samo jedan zadatak – da vaš odmor učini prijatnim i nezaboravnim.  Ako želite put oko sveta luksuznim brodom, jasno je da ćete za to morati da izdvojite pozamašniju sumu novca. Ipak, za one koji nisu u prilici da izdvoje mnogo novca, a ni vremena, preporučujemo kraće i bliže plovidbe.

* Continental Travel posluje kao subagent (posrednik) i sarađuje sa svim vodećim organizatorima putovanja u našoj zemlji. Cene i uslovi plaćanja su isti kao i kod organizatora. Za kompletnu ponudu aranžmana posetite nas u agenciji. Potrudićemo se da pronađemo putovanje koje najviše odgovara Vašim željama i mogućnostima.

Na linkovima ispod pogledajte deo ponude:

BIG BLUE: Krstarenje Dunavom kroz istoriju - 3 dana

ALLEGRA KRSTARENJA: Grupna krstarenja

Posetilaca na sajtu

Ko je na mreži: 25 gostiju i nema prijavljenih članova

PRIJATELJI SAJTA