AKTUELNE PONUDE
*** LAST MINUTE PONUDE  ***  IZLETI *** METROPOLE *** AVIO KARTE *** KARTE ZA FLIX BUS *** PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE *** POMOĆ NA PUTU VOZZi
   |   

Metropole

Ako imate nekoliko slobodnih dana najbolje je da ih iskoristite za obilazak neke od metropola. Do uzbudljivih prestonica i najlepših gradova Starog kontinenta možete i avionom i autobusom. Budimpešta, Beč, Prag, Barselona, Rim, London, Istanbul, Moskva, Amsterdam, Lisabon… samo su delić  ponude.

U ponudi su i putovanja označene kao “kružne ture”, a podrazumevaju susret s najlepšim gradovima ili pokrajinama jedne ili više zemalja kontineta prepoznatljivog i po tome što decenijama unazad poput magneta privlači turiste iz celog sveta. Kružne ture su idealne za avanturiste koji vole da u toku jednog putovanja obiđu više mesta i zanimljivih lokaliteta.

* Continental Travel posluje kao subagent (posrednik) i sarađuje sa svim vodećim organizatorima putovanja u našoj zemlji. Cene i uslovi plaćanja su isti kao i kod organizatora. Za kompletnu ponudu aranžmana posetite nas u agenciji. Potrudićemo se da pronađemo putovanje koje najviše odgovara Vašim željama i mogućnostima.

Na linkovima ispod pogledajte deo ponude:

FANTAST TOURIST: Evropske ture

PLANA TOURS: Italija, Austrija, Češka, Turska, Španija, Francuska, Severna Makedonija, Slovenija, Portugal

VIVA TRAVEL: Italija, Austrija, Španija, Francuska

CALYPSO TOURS: Prag

BIG BLUE: Palermo

HOLIDAY: Andaluzija

TRIP TOP: Moldavija i Rumunija, Skandinavija, Velika Britanija

Posetilaca na sajtu

Ko je na mreži: 129 gostiju i nema prijavljenih članova

PRIJATELJI SAJTA