AKTUELNE PONUDE
*** LAST MINUTE PONUDE  ***  IZLETI *** METROPOLE *** AVIO KARTE *** KARTE ZA FLIX BUS *** PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE *** POMOĆ NA PUTU VOZZi
   |   

ZIMOVANJE - Slovenija

Skijanje u Sloveniji ima već dugu tradiciju i mnogobrojni skijaši upravo su na slovenačkim skijalištima naučili osnovne tehnike skijanja. Skijanje u Sloveniji ne zaostaje gotovo ni u čemu za skijalištima u susednoj Austriji ili Italiji. Dobro uređene staze, veoma bogata turistička ponuda i dobar smeštaj godinama su zadovoljavale mnogobrojne skijaše.

Slovenija broji čak duplo više skijaša i bordera u poređenju sa okolnim zemljama. Nije to toliko čudno poznaje li se činjenica da Slovenija ima odlične teritorijalne i klimatske uslove baš za ove sportove. Julijski Alpi na severozapadu i Kamniško-Savinjski Alpi na severu, predstavljaju neke od najlepših delova Slovenije, a zajedno sa Pohorjem na severoistoku, u svom okrilju kriju najveći broj vrhunski održavanih skijaških centara. Svaki od njih na poseban način pruža vrhunski zimski užitak. Sistemi za veštački sneg garantuju zabavu na snegu čak i tokom blagih zima.

* Continental Travel posluje kao subagent (posrednik) i sarađuje sa svim vodećim organizatorima putovanja u našoj zemlji. Cene i uslovi plaćanja su isti kao kod organizatora. Za kompletnu ponudu aranžmana posetite nas u agenciji. Potrudićemo se da pronađemo putovanje koje najviše odgovara Vašim željama i mogućnostima.

Na linkovima ispod pogledajte deo ponude:

FILIP TRAVEL: Kranjska Gora, Mariborsko pohorje

 

Posetilaca na sajtu

Ko je na mreži: 46 gostiju i nema prijavljenih članova

PRIJATELJI SAJTA