AKTUELNE PONUDE
*** LAST MINUTE PONUDE  ***  IZLETI *** METROPOLE *** AVIO KARTE *** KARTE ZA FLIX BUS *** PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE *** POMOĆ NA PUTU VOZZi
   |   

ZIMOVANJE - Bugarska

Ski centri Bansko i Borovec su dva najpoznatija i najveća skijališta u Bugarskoj. Pored ova dva, najpoznatija, u Bugarskoj ima oko 12 ski centara, a u planu je gradnja novih, sve sa cilljem da se privuče što veći broj stranih turista koji u Bugarskoj još uvek mogu naći relativno jeftin zimski odmor. 

Bansko, spoj starog grada i savremene arhitekture sa lepotom i komforom u podnožju veličanstvenog pirinskog masiva na 160 km od Sofije, to je grad Bansko. Spoj lepote nacionalnog parka „Pirin“ i raznolikosti živopisnih predela sa luksuznim, novim hotelima i savremenim sistemom staza i ski liftova, pretvaraju mali grad Bansko u najprestižniji skijaški centar u istočnoj Evropi.

Borovec je smešten na severnim padinama Rilskih planina, u podnožju najvišeg vrha na Balkanskom poluostrvu – Musala (2925 mnv), u starim borovim šumama. Zbog četinarskih šuma, vazduh je bogat kiseonikom. Jedinstvena planinska klima, sa mnogo sunca danju, hladnim noćima, čistim vazduhom, doprinosi da centar bude idealno mesto za odmor i bavljenje sportom. Snežni pokrivač je najpostojaniji u predelu ski staza Markudžik (2040–2560 mnv). Borovec raspolaže svime što je neophodno za skijanje: obiljem dugih, različitih staza, ski–garderobama snabdevenim modernom opremom, ski školama i dečjim vrtićima.

* Continental Travel posluje kao subagent (posrednik) i sarađuje sa svim vodećim organizatorima putovanja u našoj zemlji. Cene i uslovi plaćanja su isti kao kod organizatora. Za kompletnu ponudu aranžmana posetite nas u agenciji. Potrudićemo se da pronađemo putovanje koje najviše odgovara Vašim željama i mogućnostima.

Na linkovima ispod pogledajte deo ponude:

SKI & SUN TRAVEL: BanskoBorovecPamporovo

FILIP TRAVEL: BanskoBorovec

MAESTRO: BanskoBorovec, Pamporovo

Posetilaca na sajtu

Ko je na mreži: 202 gostiju i nema prijavljenih članova

PRIJATELJI SAJTA