AKTUELNE PONUDE
*** LAST MINUTE PONUDE  ***  IZLETI *** METROPOLE *** AVIO KARTE *** KARTE ZA FLIX BUS *** PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE *** POMOĆ NA PUTU VOZZi
   |   

SRBIJA - Planine

Skijanje u Srbiji, pružiće vam nezaboravan provod i zabavu. Planine u Srbiji imaju mnogo da daju skijašima i ljubiteljima zimskih sportova i pružaju šansu i početnicima i vrhunskim skijašima. Pogodne su i za snowboard, motorne sanke, noćno skijanje... Izgrađene su nove moderne žičare na Kopaoniku, Staroj Planini, Zlatiboru...

Kopaonik je najveći skijaški centar u Srbiji i nesumnjivo jedan od najlepših centara u ovom delu Evrope.Vrhunski uređeni tereni skijaškog centra Kopaonik pružaju neizmerno uživanje svim kategorijama skijaša, od početnika do profesionalnih skijaša, snowboarderima, zaljubljenicima u noćno skijanje i skijaško trčanje. Zahvaljujući novom sistemu za veštačko osnežavanje koji pokriva više od 70% kapaciteta ski centra, sezona skijanja traje duže i ne zavisi od vremenskih uslova.

Stara planina, je pod snegom je skoro pet meseci godišnje i predstavlja potencijal za duge staze za alpsko skijanje. Raskošna lepota Stare planine, osvaja i pleni, ne samo u toku zime, već u toku cele godine. Idealno je mesto za ljubitelje netaknute prirode, koji žele da otkriju neizmerna bogatstva ove planinske lepotice na istoku Srbije.

Zlatibor - Planina i vazdušna banja sa stogodišnjom turističkom tradicijom. Bogatstvo u četinarskim šumama i potocima, veliki broj sunčanih dana i izuzetno povoljna klima, Zlatibor čine jednom od najposećenijih planina. Prosečna nadmorska visina je 1000 m, a najviši vrhovi su: Tornik sa 1496 mnv i Čigota 1422 mnv. Zlatibor ima prosečno 95 snežnih dana godišnje, a snežni pokrivač dostiže debljinu do 60 cm. Udaljenost od Beograda je 230 km.

* Continental Travel posluje kao subagent (posrednik) i sarađuje sa svim vodećim organizatorima putovanja u našoj zemlji. Cene i uslovi plaćanja su isti kao kod organizatora. Za kompletnu ponudu aranžmana posetite nas u agenciji. Potrudićemo se da pronađemo putovanje koje najviše odgovara Vašim željama i mogućnostima.

Na linkovima ispod pogledajte deo ponude:

DIVČIBARE: Vila Vila

BIG BLUE: Zlatibor - hotel MonaZlatibor - hotel PalisadHotel Stara planina 

SAN MARCO: Zlatibor

SANI TOURS: Kopaonik

SUPERNOVA TRAVEL: Hotel Stara PlaninaKopaonik

SATELIT: Klub Satelit Zlatibor

OLYMPIC TRAVEL: Kopaonik Olga Dedijer

 

 

Posetilaca na sajtu

Ko je na mreži: 112 gostiju i nema prijavljenih članova

PRIJATELJI SAJTA