AKTUELNE PONUDE
LETOVANJA *** ZIMOVANJA *** LAST MINUTE PONUDE  ***  IZLETI *** METROPOLE *** AVIO KARTE *** KARTE ZA FLIX BUS *** PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE ***
   |   

Srbija - Banje

Banje u Srbiji predstavljaju najznačajniji deo turističke ponude naše zemlje. Srbija broji više od hiljadu izvora mineralnih voda i preko 40 banja, od kojih mnoge datiraju još iz dalekog rimskog doba. Svaka je jedinstvena na svoj način i pored lečenja raznih zdravstvenih tegoba, većina njih predstavlja popularne i omiljene destinacije turistima tokom cele godine.

Vrnjačka banja se nalazi u centralnoj Srbiji, pripada Raškom okrugu i okružena je šumovitim obroncima svima poznate planine Goč. Odlikuje je izuzetno povoljna umereno-kontinentalna klima, svež i čist vazduh, kao i mnogobrojni izvori termalne i lekovite vode. Jedna je od najposećenijih i urbanijih banja u Srbiji, a krase je šarenoliki parkovi, dečja igrališta, mnogobrojni sportski tereni, kao i zatvoreni i otvoreni bazeni.

Sokobanja - Naša najposećenija banja koja se nalazi se u Istočnoj Srbiji, tačnije Zaječarskom okrugu, okružena planinama sa svih strana. Obližnja planina Ozren je štiti od vetrova, ima idealnu klimu sa retkim padavinama, svežim noćima i tokom letnjih dana, nadmorsku visinu od 400m. Zbog svega toga spada u vazdušne banje.

Banja Ždrelo - Ova banja je jedan od dragulja centralne Srbije i nalazi se nedaleko od gradića Petrovac na Mlavi, ušuškana ispod lepota netaknute prirode Homoljskih planina. Odlikuje je samo jedan izvor termomineralne i lekovite vode koji je otkriven slučajno prilikom traženja uglja. Mnogi turisti ovde dolaze radi zabave i uživanja u bazenima sa toplom vodom, toboganima na otvorenom, pa čak i zimi.

* Continental Travel posluje kao subagent (posrednik) i sarađuje sa svim vodećim organizatorima putovanja u našoj zemlji. Cene i uslovi plaćanja su isti kao kod organizatora ili u hotelu. Za kompletnu ponudu aranžmana posetite nas u agenciji. Potrudićemo se da pronađemo putovanje koje najviše odgovara Vašim željama i mogućnostima.

Na linkovima ispod pogledajte deo ponude:

RIBARSKA BANJA

HOTEL ZEPTER VRNJAČKA BANJA

HOTEL ZEPTER DRINA

BANBUS: Sokobanja - Banbus Lux

SKI & SUN TRAVEL: Sokobanja

SPA TRAVEL: Vrnjačka banja

SAN MARCO: Vrnjaćka banjaProlom banja

ŽDRELO: RUC Ždrelo

Posetilaca na sajtu

Ko je na mreži: 134 gostiju i nema prijavljenih članova

PRIJATELJI SAJTA