AKTUELNE PONUDE
* * * OD 25.05. PONOVO RADIMO SA STRANKAMA RADNIM DANIMA OD 10:00 DO 15:00  *** TRENUTNO SU AKTUELNA PUTOVANJA PO SRBIJI I LETOVANJE U TURSKOJ I EGIPTU  * * * 
   |   

U našoj agenciji možete kupiti autobuske karte za: Švajcarsku (Lozana, Bern, Bazel, Lucern, Lugano, Cirih, St. Galen), Italiju (Trst, Milano, Vićenca, Bolonja, Firenca), Crnu Goru (Herceg Novi, Kotor, Budva, Petrovac, Čanj, Sutomore), Beč, Budimpeštu, Pariz, Skoplje, Šibenik.

Od sada FlixBus i u našem gradu. Kod nas možete kupiti karte za FLIXBUS! Do 15.12.2019. možete iskoristiti vaučere za popust od 10% za sve FlixBus linije.

Nove zelene linije: BEOGRAD - ZAGREB - LJUBLJANA, BUDIMPEŠTA, BEČ.

Kod nas možete rezervisati i uplatiti za svakodnevni prevoz putnika kombijem do Beča, Budimpešte (aerodrom), Praga, Bratislave, Soluna, Temišvara (aerodrom), Maribora, Segedina, Palića, Tare, Zlatibora itd.

* Continental Travel posluje kao subagent (posrednik) i sarađuje sa svim vodećim organizatorima putovanja u našoj zemlji. Cene i uslovi plaćanja su isti kao kod organizatora i prevoznika. Za kompletnu ponudu aranžmana posetite nas u agenciji. Potrudićemo se da pronađemo putovanje koje najviše odgovara Vašim željama i mogućnostima.

Na linkovima ispod pogledajte deo ponude:

FLIXBUS: Autobuske linije (veze za celu Evropu) 

FUDEKS: Beč (polasci iz Pančeva i Beograda)ParizSkopljeItalija (Trst, Mestre, Milano, Vićenca, Bolonja, Firenca)

BOGOJEVIĆ REISEN: Švajcarska

TERRA TRAVEL: Kombi prevoz

Posetilaca na sajtu

Ko je na mreži: 92 gostiju i nema prijavljenih članova

PRIJATELJI SAJTA