You are here:

ZIMOVANJE

AUSTRIJA

Skijanje u Austriji pruža nezaboravan užitak skijanja na odlično pripremljenim stazama uz nezaboravan odmor u skijanju, druženju i zabavi. Austrija je svetski poznata skijaška destinacija koja podrazumeva dobro uređene ski staze, odličnu ponudu hotela, pansiona i apartmana, vrhunske škole skijanja, wellness sadržaje, termalne banje, bogat après ski program i kompletnu organizaciju, koja je u Austriji uvek na visokom nivou.

Opširnije...

   

FRANCUSKA

Skijanje u Francuskoj je moguće u dva dela zemlje: Alpima i 5 puta manjim Pirinejima. U oblasti Alpi se nalazi čak 400 potpuno opremljenih planinskih odmarališta.

Opširnije...

   

SLOVENIJA

Skijanje u Sloveniji ima već dugu tradiciju i mnogobrojni skijaši upravo su na slovenačkim skijalištima naučili osnovne tehnike skijanja. Skijanje u Sloveniji ne zaostaje gotovo ni u čemu za skijalištima u susednoj Austriji ili Italiji. Dobro uređene staze, veoma bogata turistička ponuda i dobar smeštaj godinama su zadovoljavale mnogobrojne skijaše.

Opširnije...

   

BUGARSKA

Ski centri Bansko i Borovec su dva najpoznatija i najveća skijališta u Bugarskoj. Pored ova dva, najpoznatija, u Bugarskoj ima oko 12 ski centara, a u planu je gradnja novih, sve sa cilljem da se privuče što veći broj stranih turista koji u Bugarskoj još uvijek mogu naći relativno jeftin zimski odmor.

Opširnije...

   

BiH

Jahorina, snežna lepotica dužine 30 km ima nekoliko vrhova od kojih je najviši Ogorjelica sa 1916 mnv.

Opširnije...

   

SRBIJA

Skijanje u Srbiji, pružiće vam nezaboravan provod i zabavu. Planine u Srbiji imaju mnogo da daju skijašima i ljubiteljima zimskih sportova i pružaju šansu i početnicima i vrhunskim skijašima. Pogodne su i za snowboard, motorne sanke, noćno skijanje...

Opširnije...

   

******************************************
Continental Travel
Karađorđeva 13, lokal 4
26000 Pančevo
tel/fax: 013 334 500
mob: 063 341 490
email: [email protected]

PRIJATELJI