AKTUELNE PONUDE
POSTOVANI PUTNICI POCELI SMO SA PRODAJOM ZIMSKIH I NOVOGODISNJIH ARANZMANA ZA 2019/2020 GODINU.
   |   

OLIMPSKA REGIJA

Olimpska regija, odnosno Pieria, nalazi se u severoistočnom delu kontinentalnog dela Grčke, južno od Soluna, sa centrom u prelepom gradu Katerini.

Region je sa zapada oivičen Pieriskim planinama i legendarnim Olimpom, dok sa istočne strane obalu Olimpske regije zapljuskuju vode Egejskog mora. Jedno od najpopularnijih letovališta među našim turistima, smeštena je u podnožju planine Olimp, odakle se pruža fenomenalan pogled preko velikog dela Grčke. Glavne odlike Olimpskog regiona su izuzetno uredne peščane plaže koje se nalaze duž obale od 70 km, kristalno čisto more, živopisni pejzaži i brojni istorijski i arheološki lokaliteti. Naročito je popularna destinacija kod porodica sa decom. Umerena i blaga klima Olimpske regije, mala količina padavina i veliki broj sunčanih dana tokom godine garancija su pravog odmora. Posebna atrakcija za putnike, pored kafića na samoj obali mora, taverni, restorana sa domaćim jelima i noćnih klubova su brojna istorijska nalazišta. Najpoznatija turistička mesta Olimpske regije u kojima leto provodi veliki broj turista su Makrigialos, Paralija, Olympic Beach, Litohoro, Leptokarija, Platamon i Nei Pori.

 

* Continental Travel posluje kao subagent (posrednik) i sarađuje sa svim vodećim organizatorima putovanja u našoj zemlji. Cene i uslovi plaćanja su isti kao kod organizatora. Za kompletnu ponudu aranžmana posetite nas u agenciji. Potrudićemo se da pronađemo putovanje koje najviše odgovara Vašim željama i mogućnostima.

Na linkovima ispod pogledajte deo ponude:

AQUA TRAVEL: ParalijaOlympic BeachLeptokarijaNei PoriPlatamon

HOLIDAY TRAVEL: ParalijaOlympic BeachLeptokarijaPlatamonNei Pori

OMNIS TOURS: ParalijaOlympic Beach

NS TRAVEL: ParalijaOlympic BeachLeptokarijaNei Pori

 

 

Posetilaca na sajtu

Ko je na mreži: 13 gostiju i nema prijavljenih članova

PRIJATELJI SAJTA