LAST MINUTE PONUDE
Veliki izbor LAST MINUTE ponuda za LETO 2019! Veliki izbor LAST MINUTE ponuda za LETO 2019! Veliki izbor LAST MINUTE ponuda za LETO 2019! Veliki izbor LAST MINUTE ponuda za LETO 2019! Veliki izbor LAST MINUTE ponuda za LETO 2019! Veliki izbor LAST MINUTE ponuda za LETO 2019!
   |   

Egipat

Egipat je pravi dar u prostranstvu peščane pustinje Sahara. Zapanjujuća istorija zemlje u kojoj je pre 5000 godina rođena civilizacija, mistika Afrike i prelepa tirkizna boja mora su ono što iznova i iznova fascinira posetioce ove nadasve zanimljive destinacije. Brojni raskošni hoteli raspoređeni u više letovališta, široke cvetne bašte, hlad pod razigranim palmama, sve je to ono što pruža potpuni užitak na letovanju u Egiptu.

HURGADA je biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti iz puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Ima oko 150 hiljada stanovnika ali u ovom turističkom mestu živi i oko 10 hiljada stranaca koji se većinom bave turizmom. Prostire se na više od 50 km obale. Novosagrađeni hoteli koji svojom lepotom oduzimaju dah, u kombinaciji sa lokalnim načinom života daju pravu sliku Egipta. Crveno more na kome se nalazi grad jeste pravo mesto za turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Idealna pozicija grada vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.

SHARM EL SHEIKH je mondensko letovalište u azijskom delu Egipta, na samom jugu Sinajskog poluostrva, na 480 km od prestonice Kaira. Povoljna klima i izuzetan geografski položaj uticali su da Sharm izraste u jedno od najpopularnijih letovališta. Ovde ćete naći sunce tokom čitave godine, prelepe peščane plaže sa dužim plićakom pogodno za letovanje porodica sa decom i fantastične predele za ronjenje i gnjurenje sa bogatom florom i faunom. More je izuzetno bistro, toplo, sa bojom tirkiza koja oduzima dah. Najpoznatiji turistički centar Sharm El Sheikha je svakako zaliv Na’ama Bay sa svojim šetalištem dugim 3 km na kojem se nalazi veliki broj luksuznih hotelskih kompleksa, restorana, kafića, prodavnica i diskoteka što ga čini srcem događaja i večernjih provoda. Pored sportova na vodi, vožnje džipovima i jahanja kamila kroz pustinju, gostima se nudi mogućnost fakultativnih izleta: Jerusalim (Izrael), antički grad Petra (Jordan) ili u obližnji Nacionalni park Ras Mohamed.

* Continental Travel posluje kao subagent (posrednik) i sarađuje sa svim vodećim organizatorima putovanja u našoj zemlji. Cene i uslovi plaćanja su isti kao kod organizatora. Za kompletnu ponudu aranžmana posetite nas u agenciji. Potrudićemo se da pronađemo putovanje koje najviše odgovara Vašim željama i mogućnostima.

Na linkovima ispod pogledajte deo ponude:

Posetilaca na sajtu

Ko je na mreži: 23 gostiju i nema prijavljenih članova

PRIJATELJI SAJTA