LAST MINUTE PONUDE
Veliki izbor LAST MINUTE ponuda za LETO 2019! Veliki izbor LAST MINUTE ponuda za LETO 2019! Veliki izbor LAST MINUTE ponuda za LETO 2019! Veliki izbor LAST MINUTE ponuda za LETO 2019! Veliki izbor LAST MINUTE ponuda za LETO 2019! Veliki izbor LAST MINUTE ponuda za LETO 2019!
   |   

Dunav osiguranje

Putničko zdravstveno osiguranje

Za odlazak u inostranstvo putnicima se preporučuje da urade polisu Putničkog zdravstvenog osiguranja. Ugovaranjem polise sebi i svojoj porodici obezbeđujete brzu i valjanu zaštitu od mogućih neprijatnosti za slučaj iznenadne bolesti ili povrede, jer su troškovi medicinske pomoći u inostranstvu izuzetno visoki.

PUTNIČKO ZDRAVSTVENO OSIGURANJEhttps://www.dunav.com/portfolio/putnicko-zdravstveno-osiguranje/  

 

Paket putnog osiguranja

Kompanija Dunav je za svoje osiguranike kreirala i Paket putnog osiguranja, koji pored osnovnog pokrića – Putničkog zdravstvenog osiguranja, obuhvata i:

- Usluge hitne pozajmice novčanih sredstava,

- Osiguranje od posledica nesrećnog slučaja (nezgode),

- Osiguranje od građanske odgovornosti.

PAKET PUTNOG OSIGURANJAhttps://www.dunav.com/portfolio/paket-putnog-osiguranja/

 

Dopunska osiguravajuća pokrića

Dopunska osiguravajuća pokrića ugovaraju se isključivo uz osnovno osiguravajuće pokriće, u skladu sa željama i potrebama osiguranika:

- Osiguranje prtljaga pokriva iznos troškova eventualnog gubitka ili oštećenja prtljaga koje nastaje u odlasku ili povratku s puta, kao i za vreme boravka u odredištu putovanja.

- Osiguranje od otkaza putovanja pokriva iznos koji je osiguranik dužen da naknadi turističkoj agenciji na ime troškova nastalih zbog otkaza ugovora o putovanju koji su uslovile nepredviđene okolnosti.

Posetilaca na sajtu

Ko je na mreži: 14 gostiju i nema prijavljenih članova

PRIJATELJI SAJTA