LAST MINUTE PONUDE
Veliki izbor LAST MINUTE ponuda za LETO 2019! Veliki izbor LAST MINUTE ponuda za LETO 2019! Veliki izbor LAST MINUTE ponuda za LETO 2019! Veliki izbor LAST MINUTE ponuda za LETO 2019! Veliki izbor LAST MINUTE ponuda za LETO 2019! Veliki izbor LAST MINUTE ponuda za LETO 2019!
   |   

Krstarenja

Krstarenje je odličan izbor za vas ako želite luksuzan odmor na kom se svako jutro budite sa pogledom na drugi grad, ostrvo, destinaciju… pa čak i u drugoj državi. Uživaćete u istraživanju egzotičnih predela, upoznavanju kulture i običaja drugih naroda, te neverovatnoj arhitekturi i atmosferi lučkih gradova, širom sveta. Brojna brodska posada ima samo jedan zadatak – da vaš odmor učini prijatnim i nezaboravnim.  Ako želite put oko sveta luksuznim brodom, jasno je da ćete za to morati da izdvojite pozamašniju sumu novca. Ipak, za one koji nisu u prilici da izdvoje mnogo novca, a ni vremena, preporučujemo kraće i bliže plovidbe.

* Continental Travel posluje kao subagent (posrednik) i sarađuje sa svim vodećim organizatorima putovanja u našoj zemlji. Cene i uslovi plaćanja su isti kao i kod organizatora. Za kompletnu ponudu aranžmana posetite nas u agenciji. Potrudićemo se da pronađemo putovanje koje najviše odgovara Vašim željama i mogućnostima.

Na linkovima ispod pogledajte deo ponude:

Krstarenje Dunavom kroz istoriju - 3 dana

Posetilaca na sajtu

Ko je na mreži: 25 gostiju i nema prijavljenih članova

PRIJATELJI SAJTA