LAST MINUTE PONUDE
Veliki izbor LAST MINUTE ponuda za LETO 2019! Veliki izbor LAST MINUTE ponuda za LETO 2019! Veliki izbor LAST MINUTE ponuda za LETO 2019! Veliki izbor LAST MINUTE ponuda za LETO 2019! Veliki izbor LAST MINUTE ponuda za LETO 2019! Veliki izbor LAST MINUTE ponuda za LETO 2019!
   |   

Srbija - Banje

Banje u Srbiji predstavljaju najznačajniji deo turističke ponude naše zemlje. Srbija broji više od hiljadu izvora mineralnih voda i preko 40 banja, od kojih mnoge datiraju još iz dalekog rimskog doba. Svaka je jedinstvena na svoj način i pored lečenja raznih zdravstvenih tegoba, većina njih predstavlja popularne i omiljene destinacije turistima tokom cele godine.

Vrnjačka banja se nalazi u centralnoj Srbiji, pripada Raškom okrugu i okružena je šumovitim obroncima svima poznate planine Goč. Odlikuje je izuzetno povoljna umereno-kontinentalna klima, svež i čist vazduh, kao i mnogobrojni izvori termalne i lekovite vode. Jedna je od najposećenijih i urbanijih banja u Srbiji, a krase je šarenoliki parkovi, dečja igrališta, mnogobrojni sportski tereni, kao i zatvoreni i otvoreni bazeni.

Sokobanja - Naša najposećenija banja koja se nalazi se u Istočnoj Srbiji, tačnije Zaječarskom okrugu, okružena planinama sa svih strana. Obližnja planina Ozren je štiti od vetrova, ima idealnu klimu sa retkim padavinama, svežim noćima i tokom letnjih dana, nadmorsku visinu od 400m. Zbog svega toga spada u vazdušne banje.

Banja Ždrelo - Ova banja je jedan od dragulja centralne Srbije i nalazi se nedaleko od gradića Petrovac na Mlavi, ušuškana ispod lepota netaknute prirode Homoljskih planina. Odlikuje je samo jedan izvor termomineralne i lekovite vode koji je otkriven slučajno prilikom traženja uglja. Mnogi turisti ovde dolaze radi zabave i uživanja u bazenima sa toplom vodom, toboganima na otvorenom, pa čak i zimi.

* Continental Travel posluje kao subagent (posrednik) i sarađuje sa svim vodećim organizatorima putovanja u našoj zemlji. Cene i uslovi plaćanja su isti kao kod organizatora. Za kompletnu ponudu aranžmana posetite nas u agenciji. Potrudićemo se da pronađemo putovanje koje najviše odgovara Vašim željama i mogućnostima.

Na linkovima ispod pogledajte deo ponude:

VRNJAČKA BANJA - Pansion Vuk

VRNJAČKA BANJA - Vila Top Hill

PROLOM BANJA - Garetov konak

Posetilaca na sajtu

Ko je na mreži: 19 gostiju i nema prijavljenih članova

PRIJATELJI SAJTA